3fok ss

Nakon objavljivanja nove internet prezentacije (www.3fok.ba) organizatori Outdoor Foto&Film Festival 3fok ovih dana objavili su i mobilnu aplikaciju za Android uređaje. Pomoću ove aplikacije od sada svi posjetitelji, ali i natjecatelji mogu pratiti novosti te najave događaja i projekcija koje mogu očekivati na ovogodnišnjem 3fok-u.

3fok ss

Pored pomenutih informacija, za vrijeme trajanja samog festivala kroz sustav glasanja koji je integriran u aplikaciju svi posjetitelji imat će priliku glasati za najbolju fotografiju po izboru publike.

Aplikaciju koju je pripremio Creative click možete preuzeti ovdje. Spomenimo još da je Creative click uz SIK computers "kriv" i za web dizajn, ali i kompletnu on-line promociju festivala.

Planinarsko društvo Bitovnja Kreševo organizator Outdoor Foto&Film Festival 3fok kroz internet prezentaciju i ovu aplikaciju najavio je kako će prošlogodišnji uspjeh bez sumnje dostignuti, ali i nadmašiti. Podsjetimo na prošlogodišnjem 3fok-u u četiri dana prikazano je 29 natjecateljskih filmova od kojih je nagrađen onaj za najbolji film festivala, izložbe fotografija iz četiri natjecateljske kategorije zakođer su bile dostupne posjetiteljima od čega su izabrane najbolje za svaku kategoriju. Pored natjecateljskog dijela i revijalni dio programa bio je izuzetno bogat, pa su se tako predstavila velika imena regije kada je u pitanju planinski film, a to su Stipe Božić, Ilhan Dervović, Jasminko Mulaomerović i Dinno Kasalo.

3fok 2014. održat će se 31.7.-3.8. u Kreševu.

 

bijelilogo.png

3fok - Festival outdoor filma i fotografije Kreševo

PLANINARSKO DRUŠTVO BITOVNJA KREŠEVO
fra Grge Martića 44, 71260 Kreševo
+387 (0) 63 420 669
ivan@3fok.ba

3fok - Planinarsko društvo Bitovnja Kreševo - sva prava pridržana / All right reserved

designer17