stipe-mario.jpg

Mario Celinić, planinar, alpinist i avanturist, održat će na ovogodišnjem 3FOK festivalu, zajedno s već legendarnim Stipom Božićem, putopisno predavanje "Sedam vrhova".

Mario Celinić se razmjerno kasno počeo baviti planinarenjem, ali se aktivno bavi sportom već više od dvadeset godina. Na Mount Everest popeo se prošle godine, postavši šesti Hrvat koji se popeo na svjetski vrh.

Prije njega to je pošlo za rukom Stipi Božiću, koji se na najviši vrh svijeta popeo  dva puta te je tek drugi Europljanin kojem je to uspjelo.

Osim toga, Stipe Božić stajao je na najvišim vrhovima svih 7 kontinenata.

Pored alpinizma, bavio se i ronjenjem, speleologijom i skijanjem. Kao putopisac, autor je brojnih knjiga, novinskih članaka, feljtona, novela i kalendara. Radio je kao fotograf , slobodni snimatelj i novinar.

O ostvarenim snovima, osvojenim vrhovima, pobjedama nad prirodom i nad vlastitim slabostima, ovi veliki hrvatski alpinisti govorit će u subotu, 30. srpnja 2022. godine s početkom u 20:30 sati.

bijelilogo.png

3fok - Festival outdoor filma i fotografije Kreševo

PLANINARSKO DRUŠTVO BITOVNJA KREŠEVO
fra Grge Martića 44, 71260 Kreševo
+387 (0) 63 420 669
ivan@3fok.ba

Internetska kasina postala su neizostavan dio zabave u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji. Na web stranici https://hindelwanger-adler.de/predstavljen je aktualni pregled najboljih igračkih platformi za 2024. godinu. U uvjetima strogog zakonodavstva u tim zemljama, igrači nastoje pronaći pouzdane i licencirane platforme kako bi uživali u igri bez suvišnih rizika. Platforme s ovog popisa ocjenjuju se prema kriterijima poput sigurnosti, raznolikosti igara, brzine isplata, bonus ponuda i kvalitete korisničke podrške. Ovdje svatko može pronaći nešto po svom ukusu, bez obzira na svoje igračko iskustvo. Pogledajte detaljne ocjene resursa i odaberite savršeno kasino za vaše igračko iskustvo. Odgovoran pristup igrama na sreću i poštivanje postavljenih ograničenja ostaju ključni aspekti za sve igrače.

3fok - Planinarsko društvo Bitovnja Kreševo - sva prava pridržana / All right reserved

designer17